Impresszum Pandóra Ajándék

A 2001. évi CVIII. törvény – az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról – hatálybalépésével, kötelező minden honlapon impresszumot közzétenni. Az impresszum aloldalnak vannak bizonyos elemei, melyet minden honlap tekintetében fel kell tüntetni. Ezek a következők:

Creative Event Management Kft.

Adószám: 23731345-1-43

E-mail: info@pandoraajandek.hu

Székhely: HU 1117 Budapest Dombóvári út 1.1. Em. 1.

Jogi nyilatkozat

A honlap (www.pandoraajandek.hu) és kapcsolódó honlapok megnyitásával, Ön elfogadja az Impresszumban, Adatvédelmi Szabályzatban és Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A „Felhasználó” kifejezés a weboldalhoz mindenkor hozzáférő és/vagy azt felhasználó személyt jelenti.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldal teljes tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott, szabad felhasználási eseteken kívüli módon, terjedelemben és mértékben nem használható fel, és a Felhasználó a weboldal látogatása, használata során köteles a szerzői jogi törvény szabályait betartani.

Felelősségvállalás

A Társaság és a Weboldal készítésében közreműködő harmadik fél, nem vállalnak felelősséget a weboldalhoz vagy a weboldalról valamely hivatkozás útján megnyitott más weboldalhoz való hozzáférésből, ezek használatából, használatára való képtelenségből, tartalmának változásaiból, illetve a használatból eredő károkozásért semmilyen felelősséget nem vállal.

Tiltott tevékenység

A Felhasználók nem végezhetnek a Társaság saját mérlegelési körében helytelennek tartott, és/vagy a weboldalra vonatkozó bármely jogszabály szerint jogellenes, avagy tiltott tevékenységet.

Adatvédelmi Tájékoztatóról bővebben ITT olvashat.

Az általunk használt sütikről ITT olvashatsz.