Kedves Vásárlónk!

 

Örömmel köszöntjük a Pandóra Ajándékbolt webáruházában!

 

Böngésszen kedvére, válogasson termékeink közül, és persze ha teheti, feltétlen látogasson el üzletünkbe, Győrbe, a Király utca 12-be! Családi vállalkozásként induló üzletünkben barátságos légkörrel, különleges ajándékokkal és kedvezményekkel várunk minden kedves vásárlót!
Névválasztásunk nem a véletlen műve: Pandóra, a görög mitológiai alak neve annyit jelent: „Csupaajándék”. Megszületésekor ugyanis az istenek elhalmozták kincseikkel. Héphaistos szépséges alakot gyúrt neki, Athéné megtanította a háziasszonyi teendőkre, Aphrodité halálos vágyat, a szerelem édes és sorvasztó gondjait adta neki, és arany ékszereket aggatták rá, virágfüzérekkel díszítették fel. De míg az istenek megformálták és felékesítették az örök nő tulajdonságaival, addig Pandóra jelleméből fakadó kíváncsiságával bajt hozott az emberekre. Szelencéje a nőiesség szimbóluma, hisz sohasem tudhatjuk, mit rejt a női lélek mélye.

Mi szeretnénk újraírni a mesét, hogy Pandóra csupa örömöt és boldogságot hozzon minden ajándékot adó és ajándékot kapó ügyfelünknek!
Üdvözlettel,

Pandóra Ajándékbolt