Adatvédelmi nyilatkozat

 

Pandóra Ajándék a www.pandoraajandek.hu weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Pandóra Ajándékhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Pandóra Ajándék – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. Adatait az Ön által vásárolt termék garanciális idejének lejártáig mindenképpen eltároljuk. Ezután Önnek lehetősége van kérnie adatainak törlését. Személyes adatait harmadik fél részére kizárólag a megrendelés teljesíthetőségének és teljesítésének érdekében, ennek megfelelő mértékben és tartalommal adjuk ki (pl. szállítási adatok futárszolgálat részére). Harmadik fél részére marketing célokra az Ön adatait nem adjuk ki.

Pandóra Ajándék az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

 • piackutatás, piaci elemzés,
 • vevői szokások elemzése,
 • látogatottsági statisztikák összeállítása,
 • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
 • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
 • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
 • vevői reklamációk intézése,
 • megrendelések intézése
 • számlázás
 • szállítás
 • a Pandóra Ajándék saját marketing céljaira, amennyiben ehhez Ön mint, ügyfelünk külön hozzájárul (pl. hírlevél feliratkozás)

Pandóra Ajándék – a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a Pandóra Ajándékkal fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó – valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Pandóra Ajándék az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

www.pandoraajandek.hu honlapon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén (“cookie”). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Pandóra Ajándék részt vesz az Árukereső Megbízható Bolt programjában, hogy a vásárlói visszajelzések segítségével fejleszthesse szolgáltatásait. Ezért a www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285)  az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

A Pandóra Ajándék termékei alanyi áfamentesek.

Pandóra Ajándék  fenntartja magának a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap e részén mindig tájékozódhat. A módosítások, azoknak a honlapon való megjelenésétől kezdve érvényesek.

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

 

Utolsó módosítás: 2016.január 27.